Audits

Een Audit is een onderzoek waarbij uw bedrijfsprocessen tegen het licht worden gehouden en de kwaliteit monitort. Het uitvoeren van dit onderzoek is niet alleen een voorwaarde voor de kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001, maar is hiernaast ook een nuttig instrument om informatie boven tafel te krijgen. De laatste jaren groeit het besef dat interne Auditors een rol van betekenis kunnen spelen in het beheersen van risico’s, zeker wanneer zij naar de volle breedte van de bedrijfsvoering kijken. Zo geven interne audits het bestuur de mogelijkheid om objectieve feedback te krijgen en hier tussentijds op te sturen.

Mysteryshopping

Mysteryshopping geeft u een realistisch beeld van de klantbeleving in uw bedrijf. Door uw medewerkers een spiegel voor te houden ontstaat er een bewustwordingsproces. 

Meer informatie
Testaankopen

Testaankopen is een sterk middel om een realistisch beeld te krijgen van vooraf bepaalde focuspunten. Testaankopen geeft bijvoorbeeld inzicht of uw medewerkers  de kassahandelingen volgens procedure uitvoeren. 

Meer informatie
Enquêteren

Onze enquêteurs op lokatie nemen enquêtes af onder uw bezoekers en dit geeft u een schat aan waardevolle informatie, welke op een andere manier niet te bereiken is.  

Meer informatie

Wilt u contact met ons?

Wij denken in mogelijkheden en geloven altijd in de oplossing. Samen komen we tot de kern en vinden we altijd een passend antwoord op uw vraag. Wilt u weten hoe dat er voor u uit kan zien? Maak dan kennis met ons. We denken graag met u mee!

Ik wil een afspraak
Ik wil me aanmelden als shopper

Eye on Retail

+31 6 483 57 601
info@eyeonretail.nl
Meester van Coothstraat 46
5141 ES Waalwijk

KvK: 58052836
BTW: NL152838946B01