Concurrentie Onderzoek

Voor iedere organisatie is het belangrijk te weten wat de sterke punten zijn ten opzichte van uw concurrenten. Hierop kunt u uw marketingactiviteiten afstemmen en een voorsprong opbouwen (of behouden) op deze concurrenten. Om achter de sterke punten van uw concurrenten te komen, voert u een concurrentieonderzoek uit. Door een concurrentieonderzoek heeft u naast de sterke en zwakke punten van uw concurrenten ook in kaart op welke manier u zich het best kunt profileren richting de consument. Deze inzichten geven u belangrijke informatie voor bijvoorbeeld het opzetten van communicatie-campagnes.

Mysteryshopping

Mysteryshopping geeft u een realistisch beeld van de klantbeleving in uw bedrijf. Door uw medewerkers een spiegel voor te houden ontstaat er een bewustwordingsproces. 

Meer informatie
Testaankopen

Testaankopen is een sterk middel om een realistisch beeld te krijgen van vooraf bepaalde focuspunten. Testaankopen geeft bijvoorbeeld inzicht of uw medewerkers  de kassahandelingen volgens procedure uitvoeren. 

Meer informatie
Enquêteren

Onze enquêteurs op lokatie nemen enquêtes af onder uw bezoekers en dit geeft u een schat aan waardevolle informatie, welke op een andere manier niet te bereiken is.  

Meer informatie

Wilt u contact met ons?

Wij denken in mogelijkheden en geloven altijd in de oplossing. Samen komen we tot de kern en vinden we altijd een passend antwoord op uw vraag. Wilt u weten hoe dat er voor u uit kan zien? Maak dan kennis met ons. We denken graag met u mee!

Ik wil een afspraak
Ik wil me aanmelden als shopper

Eye on Retail

+31 6 483 57 601
info@eyeonretail.nl
Meester van Coothstraat 46
5141 ES Waalwijk

KvK: 58052836
BTW: NL152838946B01